A mai világban az, hogy mivel ápoljuk a bőrünket, éppolyan fontos, mint a szervezetünkbe bevitt tápanyagok minősége. Használd ki a természet erejét!

Ha magyar natúrkozmetikumokról van szó, Feller Adrienn neve elsőként merül fel. A márka mögött komoly tudás és filozófia húzódik, mely a bőrápolást egy egészen új dimenzióba helyezi. Az Adrienne Feller prémium natúrkozmetikumok 100%-ban természetes, magas minőségű, növényi alapanyagokból állnak. Különlegességük, hogy nagy hangsúly kerül a bőr és a lélek harmóniájára: hiszen minden, amit magunkért vagy önmagunk ellen teszünk, tükröződik a bőrünkön, beleértve a szellemi, lelki szinten zajló folyamatokat is. Éppen ezért, az illóolajok és a magyar termálvizek tápláló, regeneráló hatásának kulcsfontosságú szerep jut a termékek megalkotásánál.

Télen az egyik legnagyobb problémát a bőr kiszáradása jelentheti. Ez több okból adódhat: mivel az arcunk folyamatosan ki van téve a szeszélyes időjárás viszontagságainak, illetve a fűtött helyiségek száraz levegőjét is elsősorban az arc és a kéz bőrfelülete sínyli meg, a túlzott igénybevétel hatására zsírsavakat, illetve folyadékot veszíthetnek a sejtek, ami miatt érzékenyebbé, szárazabbá válhat az adott terület.

A túlzásba vitt arctisztítás szintén tönkreteheti testünk védőköpenyét, az egyensúly felborulása pedig a bőrhibák fokozódásában mutatkozik meg. A natúr arcolajok nem véletlenül egyre népszerűbbek: értékes tápanyagokkal, zsírsavakkal töltik fel a bőrt, antioxidáns hatóanyagaikkal ellenállóbbá teszik a külső káros hatásokkal szemben, regenerálják a már károsodott sejteket is, illetve mélyre hatolva ápolják, táplálják, nyugtatják a bőr rétegeit.

Az arcolaj egyébként nemcsak száraz és normál bőrre ajánlott. A zsíros bőrtípus számára szintén értékes lehet, hiszen, ha a bőr olajtartalma megfelelő, a faggyúmirigyek nem kezdenek őrült termelésbe, és a víz is nehezebben párolog el a sejtekből. Fontos tudni azonban, hogy az olajos elixíreket arctisztítás után, a még enyhén nedves bőrbe masszírozva érdemes használni, a jobb felszívódás érdekében.

Mivel a bőr mindig tükrözi az épp aktuális lelkiállapotunkat, érdemes egyben vizsgálni a tüneteket, és nem csupán a bőrtípusunk alapján megválasztani a számunkra megfelelő arcolajat. A fenti termékek erős sejtregeneráló hatással bírnak, ezáltal megakadályozzák a bőr korai ráncosodását, illetve finomítják a már kialakult arcbarázdákat.

Hazánkban egyedülálló, és 100%-ig természetes!

Legjobb tudomásunk szerint hazánkban egyedülállóak az Adrienne Feller márka termékei, melyek prémium minőségű, kizárólag 100%-os tisztaságú és a legmagasabb hatóanyag-tartalmú alapanyagokból készülnek.
Az Adrienne Feller-termékek egyedülállóak az illóolajok és az azokból kiinduló szépségápolási koncepció miatt is, hiszen elgondolásuk nemcsak bőrtípusokon, de érzéseken, lelkiállapotokon alapul.
Ismerd meg a 100%-ban természetes Adrienne Feller luxuskozmetikumokat és a Panarom aromaterápiás illóolajokat!

 

  • Megosztás:
hirdetés