Egyre divatosabb a természetes külső, ám senki sem tökéletes, ezért a bombasztikus eredmény eléréséhez nem árt trükközni egy kicsit.

A modellből lett színésznő, Dree Hemingway megmutatja, ő hogyan éri el sminkkel, hogy hibátlannak, ugyanakkor festetlennek tűnjön az arca.

Természetes hatású smink

Radírozd le az arcodat, majd használj ápoló szérumot, végül szemkörnyékápolót – a modell az egész arcát bekeni vele az intenzív ránctalanító hatás miatt. Kenj az arcodra egy vékony réteg alapozót, majd ecsettel oszlasd el: Dree egy árnyalattal halványabbat javasol a bőrtónusodnál. Használj korrektort és az alapozóval azonos színű púdert az álladon és a bőrhibákon, majd vigyél fel az arcodra egy kevés bronzosítót.

Finoman töltsd ki a szemöldöködet a szálakkal megegyező árnyalatú ceruzával, és kefével fésüld rendezettre. Barna szempillaspirállal fesd ki a pilláidat, majd a szádnál valamivel sötétebb ajakkrétával rajzold ki az ajkaidat, és egy zsebkendővel töröld le a felesleget, végül az ujjaiddal oszlass el rajtuk egy leheletnyi korrektort. Zárásként dörzsöld be a bőröd arcolajjal. Nézd meg videón is, hogyan készül a természetes smink!

  • Megosztás:
hirdetés