A hajépítésről sokaknak nincs jó véleménye, hiszen, ha nem minőségi alapanyaggal vagy megfelelő technikával dolgozik a fodrász, nagyon művi lehet az eredmény.

A hajhosszabbítás nemcsak a tincsek hosszát, hanem a frizura volumenét is megnöveli, ezért rendkívül nagy népszerűségnek örvend ez az eljárás. A póthajat különféle módszerekkel rögzítik az eredeti szálakhoz, de mindegyik esetében az számít elfogadható végeredménynek, ha az illesztés teljesen láthatatlan, illetve a saját, eredeti tincsek nem sérülnek a művelet során.

Nem árt tehát, ha a hajpótlást jó szakember végzi, egyrészt azért, mert nem olcsó mulatság, másrészt pedig az eredmény tartóssága és a saját hajunk épsége a tét. Sok kényelmetlenséget okozhat, ha nem szakszerű körültekintéssel és megfelelő technikai tudással teszik fel a póthajat, a hosszú kárlista legenyhébb pontja pedig az, ha pusztán visszataszítóan csúnya, illetve bóvli a végeredmény.

Amennyiben professzionális eljárással kerülnek fel a jó minőségű tincsek, nem fog messziről ordítani, hogy póthajról van szó, sőt, az eltávolítása sem tesz majd kárt az eredeti hajszálakban. Az alábbi hajpótlások természetes hatást keltenek, hiszen sok minden múlik a hajszín összedolgozásán is.

 

  • Megosztás:
hirdetés