Úgy tűnik, 2012 tele mindenkinek kedvez majd a sminktrendek szempontjából. Ez az évszak lesz a végletek időszaka, mert ugyanúgy divat lesz a leheletnyi, éppen csak látható smink, illetve az erős, sötét tónusokból álló, nehéz arcfestés is. Most egy natúr szemsminket mutatunk be neked, mellyel bárhol sikert arathatsz majd.

Hangsúlyos szempillák

A sminket elkészítheted nappal, este és alkalomtól függetlenül is, mert mindenhová illik, és a legjobb, hogy szinte minden ruhához megy. Az erős színek helyett inkább a pasztell-, illetve a bőr tónusához hasonló árnyalatok kapnak teret, és a főszerepben a szempillák lesznek. Ettől természetes hatást kap az arcod, mégis alaposan kiemelheted a szemed.

Így készítsd el!

Szükséged lesz egy világosbarna vagy aranyszínű és egy sötétbarna szemhéjpúderre, egy jó minőségű szempillaspirálra, és, ha szeretnéd, használhatsz puha, barna szemceruzát is. Ha alkalmazod a ceruzát, akkor húzd ki vele a felső és az alsó szemhéjad külső részét.

Ezután alapozd le az egész szemhéjadat a világos színű porral. Jól dolgozd el, majd a mélyítővonal fölött és a szem külső sarkánál satírozd el a sötétbarna szemhéjpúdert. Spirálozd ki a pilláidat minél jobban, de vigyázz, hogy ne ragadjanak össze. Ha mégis megtörténik, használj apró szempillafésűt a korrigálásra. 

Az orcákra tehetsz némi bronzosítót vagy egy nagyon kevés pirosítót, de a természetes hatást ne tedd tönkre olyan púderrel, mely túlságosan elüt a bőröd színétől. Ehhez a sminkhez a színtelen szájfény vagy egy szolid rúzs a legjobb választás. Videót is megnézhetsz a smink elkészítéséről.

  • Megosztás:
hirdetés