Az elmúlt két év után idén ismét az élénk, feltűnő színek uralják a divatot, ami a sminktrendekre éppúgy igaz. Sőt, akkor sem fogsz túlzásba esni, ha egy kis csillámot használsz. Most bármilyen vidám tónuskombináció belefér, bátran kísérletezhetsz a feltűnő rúzsokkal és a fényes árnyalatú szemhéjpúderekkel. A finom összhatást azonban érdemes szem előtt tartani, Baktay Krisztina, az Artistry szépségápolási szakértője ad remek tippeket és tanácsokat, és egyúttal bemutatja a tavaszi sminkdivat legfontosabb elemeit.

hirdetés

A tavaszi sminkdivat igazán változatos. Főként a természetesség uralja, de az élénk árnyalatok éppúgy reflektorfénybe kerülnek. A kikelethez passzoló üde sminkszíneket akár az öltözékedhez is igazíthatod, így igazán egységes lesz az összkép.

Így lesz fényes és vibráló a szemed!

A szemedre használj élénk színű szemhéjpúdert, amely akár fényes, metálos árnyalatú is lehet. Vesd be például 2022 színét, ami egy kékes-lilás árnyalat, ebben a sminkben igazán menő leszel! Sőt, akár a szempilládra is kerülhet az év trendszíne, idén ismét divat a színes szempillaspirál.

Tippek: Az Artistry Studio™ Bangkok Edition csillámló krémes szemhéjárnyalója a benne lévő primernek köszönhetően különösen tartós. Két árnyalatban, Gold Crush és Silver Violet verzióban kapható. A szempillák színezésére tökéletesen alkalmas az Artistry Studio™ Tokyo Edition szempillaspirálja. Vibráló Harajuku Blue színe varázslatossá teszi a tekintetet.

A természetesség sosem megy ki a divatból

Ha nem rajongsz az erős színekért, akkor is lehetsz trendi és gyönyörű, hiszen az egyszerűségre törekvő monokróm irányzat továbbra is hódít. A természetességet sugalló sminkelési technika titka abban rejlik, hogy a szemhéjpúder, a pirosító és a rúzs vagy szájfény árnyalata szinte teljesen megegyezik és abszolút leheletfinom. Az így készült natúr smink pedig kiemeli az üdeségedet és frissességet sugároz.

Tippek: Az Artistry Studio™ Edition Lights Camera szájfénye frissességet visz a sminkbe, de nem töri meg a natúr vonalat. Pacific Wave árnyalata színtelen fényt biztosít egy kis diszkrét csillogással.

Az ajkaid legyenek érzékiek és csillogók!

Rúzsok terén 2022-ben már nem a piros áll a dobogó tetején, az örök klasszikust idén leszorították a mélyebb, érzéki színek, mint például a burgundi vagy a csokoládébarna. Tavaly rendkívül népszerűek voltak a matt rúzsok, idén pedig a fényes ajkak is hódítanak, így akár nappali sminkbe is belekerülhetnek a csillámmal dúsított rúzsok.

Tippek: Az Artistry Studio™ Shanghai Edition világító matt ajakszínezője a smink legfeltűnőbb eleme lehet. A négyféle piros árnyalatban elérhető intenzív színező folyékony állagának köszönhetően könnyedén felvihető, mégis a rúzsokhoz hasonló teljes fedést ad.

 

Az erős szemöldök és rózsás arcpír a tökéletes tavaszi smink alapja

Ahogy a szemen is hódítanak idén az élénk, vibráló színek, úgy az arcodról se sajnáld a rózsás pirosítót és highlightert. Az arccsontodat is hangsúlyozd bátran, akárcsak a szemöldöködet. Már tavaly is trendi volt a vastag, dús szemöldök, idén mindössze annyi változást hoztak a trendek, hogy nem kell tökéletesre formáznod a szálakat, hanem nyugodtan hagyhatod egy kicsit kuszán.

Tippek: Az Artistry Studio™ Tokyo Edition Pirosító Púdere üde Kimono Pink árnyalatban kapható, ez a friss tónus tökéletes választás a rózsás arcpírhoz. A laza púdert puha pamaccsal lehet egyenletes rétegben felvinni a bőrre, így mindenképp leheletfinom hatást kelt. Ezzel az utolsó lépéssel máris elkészül az ultranőies és vidám színekben pompázó tavaszi smink.

 

Képek forrás: Artistry Studio™.

Forrás: Baktay Krisztina/Artistry.

  • Megosztás:
hirdetés