A fejtetőre csavart balerinakonty valamikor az év elején indult el a népszerűség felé vezető úton, mostanra pedig a sztárok kedvence lett – nem csoda, hiszen kényelmes, pillanatok alatt elkészíthető, akkor is jól mutat, ha nem volt időd hajat mosni, és elegáns, sportos vagy éppen bohókás hatást egyaránt elérhetsz vele.

A konty elkészítéséhez csak fogd össze egy hajgumival a tincseidet, olyan magasan, amennyire csak tudod, majd csavard meg egy kicsit a lófarkadat, és tekerd a hajgumi köré, végül pedig rögzítsd hullámcsattal. A konty tetejét kicsit széthúzogathatod, hogy kevésbé rendezett legyen a hatás.

Ez a frizura alkalmi viseletnek is ideális, hiszen szépen kiemeli az arcot, így jól érvényesülhet az alkalmi smink vagy egy különleges fülbevaló. Gwen Stefani, Jessica Hart és Julianne Hough is szívesen veti be ezt a viseletet.

Lindsey Wixson sportos ingében is elegánsan fest a balerinakonttyal és a hozzá remekül passzoló cicaszemmel, Elizabeth Olsen különleges csipkegallérját, Kirtsen Dunst pedig szép járomcsontját hangsúlyozta a feltűzött frizurával.

A frizurát persze variálhatod is, Nicole Richie szabadon hagyott frufruval, Kate Bosworth egy egyszerű fonattal, Cara Delevingne pedig néhány kósza tinccsel és egy plusz hullámcsattal kialakított kalácsformával tette izgalmasabbá a balerinakontyot.

  • Megosztás:
hirdetés