A gravitáció senkit nem hagy szabadulni, az évek múlásával a mellek veszítenek feszességükből és tartásukból. Ezt azonban nem kell szükségszerűen tudomásul venni, vannak olyan természetes hatóanyagok, melyek a feszesítés és a ránctalanítás szakértői, mint a szőlőmagolaj.

A szőlőmagolaj az utóbbi időben kiemelkedő szerepet kapott a szépségápolásban, hiszen önmagában is számtalan jótékony hatással bír. Egyrészt az egyik legerősebb antioxidánsról van szó, amit csak ismerünk, segítségével lelassítható a sejtek öregedése, így egyúttal a ráncosodás folyamata is, ugyanis hatékonyan elbánik a káros szabad gyökökkel.

Telítetlen zsírsav-tartalmának hála tisztítja, védi és hidratálja a bőrt. Lassú felszívódásából adódóan egyfajta védőréteget alakít ki, mely remekül véd az olyan környezeti hatások ellen is, mint például a szél vagy a téli hideg, de bizonyos mértékig a nap káros sugaraival is megküzd. Száraz és vízhiányos bőrre kifejezetten ajánlott, mert amellett, hogy táplál, nem akadályozza a bőr saját zsíranyagainak megtermelését.

Ezenkívül magas A-, B-, C-, E- és F-vitamin-tartalma sem elhanyagolható, melyek szintén fontosak a bőr rugalmasságának, egészségének és fiatalságának megőrzésében. A szőlőmagolaj csupa értékes tápanyagot tartalmaz, melyeket érdemes a gyakorlatban is bevetni.

Így alkalmazd!

Tulajdonképpen a szőlőmagolajat felesleges bármi mással keverni, ezért csupán annyi a teendőd, hogy a dekoltázsodat hetente egyszer bekened vele. Érdemes körkörös, masszírozó mozdulatokkal felvinni a bőrödre, mert így a vérkeringés is fokozottabbá válik, és két hatás együtt még ütősebb végeredményt ad. Azt nem ígérjük, hogy egy-két alkalom után már látni lehet a változást, de az olaj huzamos használata megtérül majd, ezt garantáljuk.

  • Megosztás:
hirdetés