Míg a manikűrök terén a szolid festések hódítanak a nyár folyamán, a szandálszezon a színes pedikűrök divatjára irányítja a figyelmet. Változatosan és bátran játszadozhatsz idén a pasztelles és élénk árnyalatokkal!

hirdetés

A nyári időszakban a színes pedikűrök veszik át az uralmat a visszafogott, lágy körömfestési trendektől. Nem lesz egyszerű választani a sok lehetőség közül, hiszen vidám és krémes árnyalatok sorakoznak a palettán, melyekkel egytől egyig izgalmasabbá teheted a megjelenésedet.

A szandálszezon a lábakra irányítja a figyelmet, így az ápolt, szépen formázott körmök elengedhetetlenek a jó megjelenéshez. Ám idén nem csak a letisztult dizájnok lesznek a legnépszerűbbek, és kicsit a csillogó díszítések is háttérbe szorulnak. A vibráló körömtónusok első blikkre rikítónak és túlzónak hatnak, de csodásan mutatnak, ha például az öltözékben is visszaköszön a körömkre választott árnyalat.

Neonszínek, lágy árnyalatok, fémes csillogás: befutott a színes, vibráló pedikűrök divatja

A nyár a vidám, színes pedikűrök időszaka, amelyek nemcsak szépek és vibrálóak, hanem arra is alkalmasak, hogy kifejezd velük az egyéniségedet, hangulatodat. Az aktuális trendek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb stílust. Ne félj kísérletezni!

Bár az élénk színek, például a vidám korall és babakék árnyalatok szezonális kedvencek, nem ezek az egyetlen tónusok, amelyek méltóak arra, hogy a szandáldivat kiegészítéseként is megjelenjenek, például a pedikűr dizájnjában.

A körömszakértők szerint idén nyáron a klasszikus francia pedikűröktől és a teljes fedésű nude festésektől kezdve a vidám, pasztelles és élénk színeken át egészen a fémes csillogásig minden fel fog tűnni a lábkörmökön.

A vajsárga körömlakk finomabb, szolidabb választás, könnyen idomul a feltűnőbb szandálokhoz, papucsokhoz is, és még jobb, ha visszaköszön az öltözékben, akár a kiegészítőkön, akár a ruhadarabokon. A pasztelles vajsárga üdítő újdonságot jelent idén nyáron, a korábbi évek neonszínei után. Tökéletes választás mindazoknak, akik finom, de egyedi pedikűrre vágynak.

Idén nyáron nyugodtan választhatsz arany, ezüst vagy gyöngyházfényű pedikűrárnyalatot. A csillogás és a glam nem csak a téli időszakra van fenntartva. A csillogó fényű lakk önmagában is használható természetes körmökön, de színes lakkra éppúgy felviheted. Míg a csillogó strasszok és egyéb díszítőkövecskék háttérbe szorulnak idén, a fényes felületű, metálos árnyalatú körömlakkok nagy szerepet kapnak a nyár folyamán.

Ezek a pedikűrszínek elegánsak és modernek, különösen jól mutatnak nyári bulik, fesztiválok alkalmával, és könnyedén kombinálhatók fémes kiegészítőkkel.

Bármelyik körömlakkárnyalat mellett is döntesz a nyár folyamán, a hibátlan pedikűr igazi kulcsa végső soron a köröm- és lábápoláson múlik.

A körömvágás a pedikűr alapja festés előtt. Ha szükséges, a körömágybőr tisztítását, a hámlasztást, megfelelő hidratálást és a bőrkeményedés eltüntetését se hagyd ki a sorból.

A nyári hőségben egy nyitott cipőben a láb fokozottan ki van téve a pornak és növeli a bőrkeményedés kialakulásának valószínűségét is. A megfelelő lábápolás elengedhetetlen a sima és egészséges bőr megőrzéséhez és az igényes pedikűr elkészítéséhez.

A színes pedikűrök közül melyik lesz a kedvenced idén?

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés