A szőke most ismét nagyon divatos, ha lehet ilyet mondani egy hajszínről. Hiszen elsősorban mindenki számára az a fontos, hogy a választott árnyalat passzoljon a bőrszínéhez, és ne üssön el kirívóan a szemöldökétől – a trend csak ezután kaphat figyelmet. A szőke hajtónusok már önmagukban nagyon dögösek, viszont egyes rövid frizurákkal felerősíthető a kisugárzásuk, attól függően, hogy te magad milyen karakter vagy. Hallottam már olyat, hogy valaki csupán azért nem mert belevágni a hajszőkítésbe, mert túl sok idióta sztereotípia kering a szöszi nőkről.

Ha csupán a külsőt vesszük figyelembe, némelyik talán jogos, hiszen a feltűnő, szőke hajhoz elég egy szűk ruhát és tűsarkút párosítani, máris mindenkinek egészen más jut eszébe a viselőjéről, mint az, hogy esténként szépirodalmat olvasgat az illető. Ez a barnákkal, feketékkel, vörösekkel is így van, de a szőkék esetében valahogy jobban kiéleződik, mert eleve egy szexi, csajos, vonzó, fiatalos és vagány hajszínről van szó.

Ha azonban nem szeretnéd, hogy első pillantásra beskatulyázzanak, már a frizuráddal azt hirdetheted, hogy te sokkal erősebb és különlegesebb egyéniség vagy. Olyan rövid hajviseleteket ajánlunk, melyekhez jól állnak a szöszi árnyalatok, ugyanakkor a bájos vagy vadócos megjelenés egyaránt kihozható belőlük.

  • Megosztás:
hirdetés