Nem tudod mindig mindenhová magaddal vinni az összes szájrúzsodat. Ám, ha gyakran váltogatod az ajkaid színét, érdemes kipróbálnod ezt a módszert!

Néha egy aprócska, praktikus ötlet is elég ahhoz, hogy megkönnyítse a sminkelés műveletét. Olykor nagyon nehéz eligazodni a női sminktáskában, különösen akkor, ha legalább ezernyi színárnyalatban pompázó rúzskészlete van az embernek, és csak az nincs meg soha, amelyikre épp szükség lenne. Ha ismerős a történet, ez a rendszerezési fortély tetszeni fog.

Egyszerűen csak kutass fel egy régi szemhéjfesték palettát, amire már nincs szükséged. Először kapard ki, majd alaposan mosd ki belőle a szemfestéket. Majd a videón látható módon, egyenként olvaszd bele a rúzsokat. Ezzel az egyszerű módszerrel egy palettába gyűjtheted az összes rúzsárnyalatodat, hogy mindig kéznél legyenek. Így akár pirosítónak is használhatod a különféle színeket, és persze könnyebben keverhetők egymással a tónusok, egy ecset segítségével. Ugye mennyivel átláthatóbb így a rúzskészlet?

  • Megosztás:
hirdetés