Ha helyesen használod a bronzos árnyékolást, és jól ügyeskedsz a highliterrel, üde, napbarnított hatást érhetsz el sminkeddel.

A bronzosító sokaknál megszalad ilyenkor, a nyári szezonban, pedig felesleges vele túlzásokba esni, mert akkor természetellenes lesz a smink, ráadásul öregíti viselőjét. Bár igaz, újabban tele van az arcárnyékolás különféle technikáival az internet, melyekből könnyű arra következtetni, hogy egy rakás festék kell a bronzos hatás érdekében. Valójában csak akkor kelt friss benyomást a smink, ha a barna többféle árnyalatát használod egyszerre – a bőrödnek megfelelően összeválogatva – a világosaktól haladva egészen a sötétebbekig.

A kakaó és fahéj tónusverziói a legtermészetesebbek, persze, mindenkinek más áll jól, ezért ki kell tapasztalgatni. Az alábbi videóban láthatod, hogy az árnyékolásnak és világosításnak megvannak a speciális pontjai az arcon. Ariba Pervaiz ezekre a területekre pakolta fel a porcelánhatású és selyemfényű highlitert: a homlok közepére, a szemöldökcsont alá és fölé, a szemek alá, az arccsont környékére, az orrvonalra, az áll közepére és az állkapocscsontra.

Bronzos árnyékoló az arccsont alá, az orr külső széleire, valamint a homlok hajvonalára került. A nyak hangsúlyozására a vállak felől a dekoltázsra irányuló V-alakzatokat rajzolt a szépségblogger, felváltva használva világos és sötét árnyalatokat. Érdemes megnézni, hogyan lehet természetes módon feltenni, és összedolgozni a könnyed fényű, napbarnított tónust adó festékrétegeket. A mini videó készítője Holt-tengeri hidratáló maszkot használt, hogy felfrissítse bőrét a sminkelés előtt, és minimalizálja pórusait.

 

  • Megosztás:
hirdetés