A kötött puha pulcsik a tél részei, és miért ne lehetne a körmökre is felpingálni őket. Többféle módszert is lehet választani, a végeredmény pedig igazán culki. Ráadásul nyugodtan lehet hordani őket karácsony után is. 

Kötött pulcsi a körmökön

Ezek a minták jól mutatnak klasszikus karácsonyi színekkel és finom pasztellekkel is, de szürkében is szépek, a lényeg, hogy kényelmes hangulatot árasszanak. A legegyszerűbb, ha ilyen mintájú körömmatricát veszel, például skandináv mintával, de lehet kötött anyagúra hajazót is kapni, az Ebayen biztosan megtalálod.

A nehezített pálya a 3D-ben készülő, erre több módszer is van. Ha van lámpád, a legegyszerűbb géllakkal elkészíteni, de ha nincs az Essence gél hatású lakkjával érdemes dolgozni. Kelleni fog hozzá egy vékony ecset és egy pontozó. Fesd ki a körmödet egy rétegben, majd ha megszáradt, akkor az ecsettel, illetve a pontozóval alakítsd ki a kötött mintát. Rajzolhatsz keresztezett vonalakat, de húzhatsz S-vonalakat is. A videón megnézheted, hogy érdemes elkészíteni. Viszont számolj azzal, hogy a száradási idő nem két perc. 

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés