A barackos csillogás kék, barna és zöld szemekhez egyaránt passzol. Roppant könnyű elkészíteni, és nem kell sokáig pepecselni vele.

A hamvas barackpír csillogó pigmentekkel ötvözve üde ragyogást ad az arcnak, és a tekintetre irányítja a figyelmet. Ez a leheletfinom szemfestés kiemeli a szemek színét, és nem igényel haladó szintű sminktudást.

Első lépésként használj szemhéjalapozót, mely megakadályozza, hogy összecsomósodjon a smink a redőkben, ugyanakkor tartósabbá is teszi a púderport. Majd válassz egy fahéjas rózsaszín árnyalatot a palettádról, és vidd fel a szemhéjadra vastag, puha ecsettel. Az aranycsillámos barackszínt a belső szemzugban ferde sörtéjű, lapos ecsettel dolgozd el, a mozgó részen azonban használhatsz vastag ecsetet.

Szintén a ferde, lapos sörtéjű eszközt vedd elő, amikor a külső szemzugnál kialakítod a felfelé ívelő határvonalat, ahol a szemfesték véget ér. A tisztázás után kenj világos színű festékport a szemöldökcsontra és a szemöldök alá, majd húzd meg a fekete tusvonalat. Az alsó vízvonalat húzd ki fehér szemceruzával, ettől frissebb és nyitottabb lesz a tekinteted.

  • Megosztás:
hirdetés