Évről évre szinte már menetrendszerűen megjósolható, hogy tavasszal a finomabb, pasztellesebb körömlakkok kerülnek a figyelem középpontjába, az viszont sohasem teljesen kiszámítható, hogy mely árnyalatokat emeli piedesztálra a divat. Ugyanis minden szezonnak megvannak a kiemelt favoritjai, így a 2013-as alaptrendek picit eltérnek a tavalyitól.

Bár idén tavasszal is a tejes, krémes árnyalatok uralkodnak a körömlakkpalettán, a kedvencek között főként a natúr, bézs, méz- és hússzínű, illetve a lazacos és rózsás tónusok szerepelnek, valamint a vízkék, a türkiz és a mentazöld világos verziói bukkannak fel leggyakrabban a sminkkollekciókban és a körömlakk-készletekben.

Mivel egyre jobban elterjednek a cifra és bonyolult, már-már művészi szintre fejlesztett körömfestési technikák, a pasztellszínekkel sem muszáj a megszokott sémákat követned: sütiket vagy fagyikat pingálhatsz a körmeidre, vagy csíkokat, pöttyöket festhetsz a krémes alapszínre. Nézd meg, milyen lesz a tavaszi körömlakk-felhozatal pasztellfronton!

  • Megosztás:
hirdetés