Bár első hangzásra nem egy visszafogott frizura ugrik be a lilára festett haj hallatán, mégis le kell szögeznünk az elején: a legújabb trendek alapján a vagány mellett a meglepően szép és nőies jelzők is megilletik ezt az új divatszínt.

A lila haj nem csak a fesztiválon jöhet szóba

Meglepő, hogy nyár végén a vidám pasztell lila lett az egyik legnépszerűbb hajszín, bár a divat már egyre jobban formabontó. Az biztos, hogy az egyre borongósabb napokon igazán üdítő látvány lehet ez a szín. Lehet, hogy a színes haj ezután már nem csak a fesztiválokon lesz illetékes? Ha ilyen formában viselhetjük őket, akkor biztos, hogy sokak kedvence lesz a hétköznapokban is.

Az extra rövid, frufrus hajat még jobban megbolondítja ez a szín. Főleg, ha még a sminked és a ruhád is passzol hozzá.

Sötétebb hajon is remekül mutat, különösen ez a rózsaszínnel felturbózott változat. Egy szép fonással még különlegesebbé teheted.

Sokféle árnyalattal keverhető ez a szín, a rózsaszínen kívül, hűvös kékkel és hamuszürkével is kombinálható, ahogy itt is láthatod.

A bátrabbaknak ezt a gyönyörű ombrés változatot is ajánljuk.

Ha bizonytalan vagy, hogy az egész hajad befesd-e, próbáld ki ezt az ombre fazont, aminek különlegessége, hogy néhány tincs a haj tetejéről indul. Ez nagyon egyben tartja az egész frizurát.

A lágy, hamvas lila nagyon visszafogott, amivel munkahelyre is garantáltan bemehetsz.

Kiemelt kép: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin.

  • Megosztás:
hirdetés