Fűszeres, romantikus, nőies illatújdonságokkal kecsegtet az őszi-téli szezon, melyek nem csak aromájukkal, hanem díszbe öltözött üvegcséikkel is élményt nyújtanak az érzékeknek.

A parfüm elsősorban az ember orrára hat, de egy igazán jó illat, mely megszólít téged, és szinte bekúszik a bőröd alá, a téli hangulatodat is meghatározhatja. Nem véletlen, hogy a hideg évszakhoz jobban passzolnak az érzéki, mélyebb húrokat pengető, puha, édeskés felhőbe burkoló, energiát és szenvedélyt ébresztő aromák, melyek kimozdítanak az egyhangúságból.

Illatélményt adni és kapni is jó, ha igazán izgalmas és különleges készítményről van szó. A parfüm igenis személyes ajándékká tud válni a kezedben, hiszen a legmegfelelőbb illat kiválasztásához jól kell ismerned az illetőt, akinek szánod. Olyasmiket kell tudnod róla, amely dolgok egy idegen számára ismeretlenek. Például, hogy milyen illatok inspirálják, vágyait tekintve inkább romantikus, vagy modern alkat? Mi hozza kreatív hangulatba? A természet, esetleg egy bulis este? A jó illathoz nem az észérvek erdején, hanem lelki labirintusokon keresztül vezet az út.

6 csodás parfüm, ami felébreszti az érzékeket

Ha az illat, amit magadnak választasz, harmóniában áll veled, kiszakít a tél fásult szürkeségéből, önbizalmat és erőt ad, amitől csábítónak érezheted magad. Nem hiába mondják, hogy a jól eltalált parfüm öltöztet, vagyis része az ember stílusának.

Az alábbi parfümújdonságok a különleges összhatásra törekednek, a limitált kiadások pedig kifejezetten arra születtek, hogy felébresszék az érzékeket téli álmukból, és derűt, energiát, szenvedélyt csempésszenek a hideg hónapokba.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés