A hosszú hajnak nem sok értelme van, ha nem hozod ki belőle a maximumot, hiszen rengeteg lehetőséget rejt magában. Ezek a pár perces frizurák cseppet sem bonyolultak, néhány hullámcsat segítségével könnyedén elkészítheted őket.

hirdetés

Sietős napokon olykor az tűnik a legegyszerűbb megoldásnak, ha sebtében összefogod a hajad, de az egyszerű copf nem mindig hozza a legstílusosabb formát.

Néha érdemes reszkírozni, és kipróbálni valami újat, amibe nem törik bele a bicskád. Ha van otthon néhány hullámcsatod, nyert ügyed van, mert szuper hajviseleteket rittyenthetsz össze a segítségükkel.

Pár perces frizurák hullámcsattal: nem sokat kell vesződni velük

Ezek a frizurák akkor is kézre esnek majd, ha nem vagy az a bíbelődős fajta, hiszen néhány mozdulattal kivitelezhetőek.

A félig feltűzött hajkreációk roppant romantikusak, és mindig feldobják a megjelenést. Csak válassz le a fejtetődön egy vastagabb tincset, tekerd meg, rögzítsd hajcsatokkal, majd két oldalról vegyél fel egy-egy vékonyabb fürtöt, és takard el velük a letűzött részt. Lapozz tovább a képről, és kövesd a videó lépéseit.

A kendős kontyot sem nagy ördöngösség elkészíteni, csupán pár percet kell rászánnod, és egész nap a megjelenésed éke lehet. A képről továbblapozva láthatod, hogyan rittyentheted össze. Ehhez már szilikon hajgumira is szükséged lesz.

A mutatós kis kontyok sem feltétlenül igényelnek nagy időbefektetést, némelyiket ugyanis roppant könnyű összedobni. Ez a frizura kifejezetten kezdőknek való. Told el a képet, és meglátod, mit kell tenned!

A lófaroknak sem kell unalmasnak lennie, hiszen, ha rászánsz egy-két plusz percet, néhány trükkel igazán nőiessé varázsolhatod. Két variációt láthatsz a felvételen, melyek inspirálóak lehetnek.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés