A barna cukor bőrradírként is remekül működik, ám azt csak kevesen tudják, hogy a hajjal is csodát tesz! Eltüntetheted vele a szennyeződéseket a fejbőrödről.

Ilyenkor, nyáron a klóros víz, a sok napozás és a fülledt városi levegő egyaránt kiszáríthatja a fejbőrt. Ráadásul ez a bőrfelszín egyébként is sok mindennek van kitéve, napi szinten. Hiába mosol hajat, a hajápoló és hajformázó termékek nehezen eltávolítható összetevői megtapadhatnak a hajtöveknél, elzárva ezzel a friss oxigént a hajhagymáktól. Érdemes olykor átradírozni és alaposan átmasszírozni a hajas fejbőrt, mert amint megszabadulnak a káros anyagoktól és a lerakódásoktól a tincsek, egészen új életre kelnek. A házi hajradír másik titkos fegyvere, az olaj pedig táplálja és selymesebbé teszi a fénytelen, elnehezült sörényedet.

Összetevők:

  • 2 evőkanál barna cukor
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj

A barna cukor természetes hajradírként működik, mely eltávolítja a levegőből és a hajformázó termékekből a fejbőrre tapadt roncsoló hatású anyagokat, és használatával simább szerkezetű lesz a haj.

Keverd össze az alapanyagokat egy tálban, majd gondosan oszlasd el a masszát a hajad teljes hosszán, azután körkörösen masszírozd át vele a fejbőrödet. Pihentesd 15-20 percig, végül öblítsd le.

  • Megosztás:
hirdetés