Ősszel különösen szeretjük magunkon viselni a szezon színeit, amik egyet jelentenek a rézvörös, a barna és az aranysárga árnyalatokkal. Legyen szó ruháról, cipőről vagy sminkről, legtöbbünk simán beolvadhatna a lehulló avarba.

Különleges, jól variálható őszi smink

A következő smink is az ősz jegyében született, amihez néhány jellegzetes őszi színre lesz csak szükséged. Nem túl ördöngös elkészíteni, és a legnagyobb előnye, hogy az alapot nappalra, munkába is viselheted, este pedig egyszerűen átvarázsolhatod buli vagy randisminkké.

A szokásos első lépések, mint az alapozás, kontúrozás, highlighter és pirosító után következik a szem megfestése, amihez alapként egy füstös barackszínt vigyél fel. Ez önmagában vagy tusvonallal remek a mindennapokra, amit felturbózhatsz téglavörös és burgundi színnel. Érdekes megoldás, hogy a szemet téglavörössel árnyékolja és a burgundi színt csak a külső szempillatövekbe viszi fel. Ettől sokkal szofisztikáltabb lesz az összhatás, de mégis különleges. Egy színben passzoló, téglavörös rúzzsal megkoronázhatod ezt a look-ot.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés