Különböző orrformák léteznek, egyértelmű tehát, hogy nem lehet mindegyiket ugyanúgy sminkelni. Ha szeretnél egy kis optikai csaláshoz folyamodni, az alábbi trükköket tanuld meg.

hirdetés

Kicsit furcsa, amikor egy férfi szájából hallunk sminktanácsokat, de cseppet sem szokatlan, ha profi sminkesről van szó. Wayne Goss a fejébe vette, hogy eloszlatja a kontúrozással kapcsolatos tévhiteket, mert sajnos rengeteg rossz példa kerül fel naponta az internetre. Videóival segíteni szeretne a nőknek, hogy ízlésesen és tudatosan kenjék fel a festéket az arcukra, mert a rossz színhasználat és rétegezés nagyon el tudja tolni a vonásokat.

Nem könnyű az egyedi formájú orrunkat kisminkelni, különösen, ha valamely hibáját szeretnénk korrigálni: például, úgy véljük, hogy keskenyítésre, szélesítésre, rövidítésre vagy egyenesítésre szorul. A sminkesek az optikai csalások mesterei, így érdemes inkább tőlük ellesni a helyes lépéseket, mint kikísérletezgetni. Wayne Goss hét orrtípuson mutatja be, milyen kontúrt kíván a ferde orrnyereg, a háromszög vagy a hagymaforma. Érdemes megfigyelni, mikor hova kerül az árnyékolás és a világos kontúrfesték.

  • Megosztás:
hirdetés