A tavasz meghozza a kedvet a drasztikus frizuraváltáshoz. Ha már megérett benned a döntés, csupán a rövid fazont illetően érzel némi bizonytalanságot, inspiráló tippjeink segíthetnek.

Bár idén jobban előtérbe kerülnek az állig érő bob fazonok és a félhosszú frizurák, azért a klasszikus, rövid pixie sem vonul teljesen háttérbe. A frufru most nagyobb népszerűségnek örvend, mint tavaly, ezért a rövid hajviseletek terén is a szemöldök ívéig leomló tincsek hódítanak, melyek féloldalt vagy teljes egészében eltakarják a homlokot.

A sokféleképpen formázható körfazonok, valamint a fejtetőn hosszabbra hagyott, a tarkónál rövidebb hajkreációk a tavaszi-nyári szezon kedvencei, hiszen most, függetlenül a haj hosszától, egyöntetűen a játékos, mozgalmas, lágy esésű tincsekért rajong a divat.

A puha, tépett rétegek, a kócosan, hanyagul félredobott frufruk, illetve a laza, kövér hullámok kerülnek előtérbe, ezek a szempontok pedig merőben meghatározzák a rövidebb fazonkialakításokat. Ha a vágásról már döntöttél, csak a hajforma kérdéses még számodra, az alábbi nőies fazonok inspirálóak lehetnek.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés