A természetes hatású hajszín, a rugalmas tartás és a dús hatás is sokat számít, ha azt szeretnéd, hogy a frizurád néhány évet fiatalítson rajtad.

Ötven felett a dús haj már csak keveseknek adatik meg, a lelapuló, sprőd tincsek pedig jobban öregítik az embert, mint a ráncok. A selymes tapintású frizura titka azonban nem csupán a gondos hajápolásban rejlik, hiszen egy jól megválasztott fazon tartást adhat az esetlen szálaknak.

A mesterkélt, berakott frizurák ideje lejárt, a fodrászszalonok inkább a mai trendeket igazítják a vendégeik korához és igényeihez. Bár a loknik dúsabbnak mutatják a haj tömegét, ami máris sokat dob a külsőn, a tupírozott bodorítást nem árt elkerülni. A lágy hullámokkal sokkal természetesebb hatást lehet elérni, különösen, ha ragyogó, naturális hajszínt kap a haj, mely több, egymáshoz közel álló árnyalatból áll.

Az alábbi Instagram-képeken nem modellek, nem is színésznők szerepelnek, ők olyan hétköznapi személyek, akik a fodrásznál találtak újra önmagukra, és kapták vissza fiatalos nőiességüket. Ugye, mennyit tesz egy jó frizura?

 

  • Megosztás:
hirdetés