Az Oriflame vezető arca jelenleg Demi Moore, aki mindenféle kozmetikumot népszerűsít a cégnek, sminktől kezdve a testvajig, szó szerint mesés környezetben, a fotókon ugyanis feltűnik Piroskaként és Hófehérkeként is. A nem túl vagy épp túl frappáns More by Demi névre hallgató termékek elegánsak, és inkább a negyven pluszos korosztályt célozzák meg, de azért mindenki talál magának olyasmit, ami a kedvére való.

Sminkpaletta Demitől

Én a More by Demi sminkpalettát tesztelgetem egy ideje, és alapvetően meg vagyok vele elégedve. A csomagolás nagyon elegáns, bársonyszütyőben lapul az aranyszínű tok, mely nem marad fényes, mert minden meglátszik rajta, és az ember nem pucolja le feltétlenül minden használat után a sminkszerek fedelét, de elsőre előhúzni jó érzés volt.

A sminkpaletta négy szemhéjpúdert, két szájfényt, egy highlightert és egy pirosítót tartalmaz, valamit a felvitelhez szükséges mini ecseteket. A szemhéjpúderekkel nagyon elégedett vagyok, szépen eloszlanak, tartósak, nem irritálják a szemet, inkább selymesek, mint csillogóak. A világos pezsgőszín előlépett a kedvencemmé, és a világosabb bronzot is sokszor használtam már, a szürkésnek is szép színe van, de eddig sem használtam ilyen árnyalatot, ezután sem fogok.

Highlightert nem szoktam használni, így erről nem tudok érdemben nyilatkozni, de a krémes állagú festék jól eloszlatható a bőrön, és nem lesz tőle túl fényes. A pirosító szerintem egy picit túl erőteljes, könnyű belőle az elegendőnél többet felvinni, a színe szép, gondolom, úgy választották, hogy a legtöbb nőnek jól álljon. Sajnos a felvitelnél eléggé porzik, és a többi festékre is rászáll. A szájfényeket is kipróbáltam, bár általában nem viselek ilyesmit, mert szárítják a bőrömet, ezekkel sem volt másként.

Amivel alapvető problémám volt, azok az applikátorok. Persze, bele kell férniük a kicsi dobozba, de szinte kezelhetetlenek. Nem lehet őket jól megtartani, a pirosításra alkalmatlan az ecset, olyan apró. Így a próba után mással vittem fel a festékeket. A More by Demi sminkpaletta életmentőnek szuper, jó, ha ott van a táskában, néhány darabja pedig kifejezetten bevált, az ára viszont elég sok, hétezer forint, amit nézhetünk úgyis, hogy ezért sok sminkterméket kap az ember, szerintünk azonban egy picit húzós.

  • Megosztás:
hirdetés