Te is megragadtál a régi, rosszul rögzült sminkszokásoknál? Lesd el a helyes mozdulatokat egy igazán cuki, jó humorú sminkestől!

Ma már rengeteg sminkblog és videó áll rendelkezésünkre, hogy ellessük a sminkelés minden technikáját és mágiáját, ám még így is nagyon könnyű hibázni, vagy eltévedni a zavaros, sötét rengetegben, a jónak hitt úton. Gyakran a termékeket hibáztatjuk, ha nem olyan az összkép, amilyennek szerettük volna, de Ali Andreea hasznos kis videójában rávilágít arra, hogy a baj forrása legtöbbször a rosszul használt sminkeszközökben leledzik.

Arcának bal felén a rossz sminkszokásokat mutatja be, olyanokat, melyeket gyakran kiszúr az utcán szakavatott szemeivel. Arcának jobb oldalán pedig az alapozás, a kontúrozás, a szemfestés, valamint a szemöldök hangsúlyozásának helyes módját mutatja be. Mindkét esetben ugyanazokat a termékeket használja, csak egyszer rossz technikával, rossz eszközökkel, máskor pedig szakszerűen, arcának előnyeit hangsúlyozva viszi fel őket.

Az eredmény, vagyis a két oldal közötti óriási különbség jól példázza, mennyit számít, ha kicsit jobban odafigyelünk, melyik színt hova, és milyen ecsettel tesszük fel, vagy éppen arra, hogy mikor kell ecsetet, illetve szivacsot használnunk. Ezek szerint nagyon nem mindegy, milyen sminkelési szokásokat alakítunk ki a reggeli sietségben. A videó jobb alsó részén, a kis fogaskerékre – beállítások gombra – kattintva tudsz feliratot és automatikus fordítást kérni.

  • Megosztás:
hirdetés