Michelle Obama fodrásza korábban 15 éven át a L’Oreal művészeti vezetőjeként dolgozott, így tud egyet s mást a hajról.

Nem csoda, hogy az egész világ imádja a first lady frizuráját – különösen azt, amit a múlt heti Demokratikus Nemzeti Konventen viselt. Johnny Wright erről beszélt az Elle magazinnak.

Nincs benne semmi ördöngösség

Johnny Wright elárulta: semmit nem csináltak másként Michelle Obama frizuráján, mint eddig bármikor az évben, mindössze megnőtt a first lady haja, ezért lett egy kicsit eltérő az összhatás. A sztárfodrász elmondta, hogy egyszerű, nagy méretű hajformázó kúppal készülnek a hullámok, és véleménye szerint a jól eltalált szín és Michelle Obama egészséges tincsei miatt tűnik ennyire exkluzívnak ez a stílus.

Úgy gondolja, hogy egy jól bevált hajkondicionáló aranyat ér, de azt nem volt hajlandó elmondani, hogy az elnök felesége mit használ, mert – ahogyan fogalmazott – a termékek a vendégei személyes választásai, ő pedig egyik márkának sem szeretne ingyen reklámot csinálni.

Kiemelte továbbá Michelle egyedi hajszínét, melyet társa, Yene Damtew aprólékos munkájának és különleges festési technikájának köszönhetően értek el az elmúlt évek során – szerinte ez, valamint a hajszálak épsége a kulcs ahhoz, hogy bármilyen hajköltemény jól mutasson.

  • Megosztás:
hirdetés