Első blikkre semmi extra nincs a történetben: adott egy fiatal lány, aki sminkes akar lenni, ezért elindított egy szépségblogot. Ám a modelljére a fél világ felfigyelt!

Tea Flego sminkblogja a vártnál is nagyobb számú rajongótábort vonzott be, pedig a lány nem rukkolt elő különleges fortélyokkal, és nem kötött a világ orrára olyan sminktitkokat, melyeket rajta kívül eddig senki sem ismert. Csak tette a dolgát, avagy hol magát, hol a modelljét sminkelte ki, az épp aktuális trendek alapján. Amikor feltöltötte első átalakító videóját egy megosztó oldalra, a közönség még többet követelt, elárasztva szeretetével és kommentáradatával a fiatal sminkest.

Tea ugyanis nem akármilyen modellt választott magának: a 81 éves nagymamáját, Livia Mulacot szépítette meg, különféle sminktermékeket alkalmazva. Ráadásul az idős hölgy nagyon jó fej, látszik rajta, hogy élvezi a szerepét, és maximálisan benne van a buliban. Mindent örömmel bevállal, a műszempillától kezdve a póthajig. Bár, már igazán megedződött a glam-nagyi, hiszen unokája kisgyerekként is mindig rajta gyakorolta sminkes szárnypróbálgatásait. Az internet pedig imádja aranyos történetüket és közös videóikat, így remélhetőleg még lesz folytatása a kezdeményezésüknek.

  • Megosztás:
hirdetés