Lady Gaga hozta divatba a saját hajból készült masnit, és azóta számos variáció született a különleges és cuki frizurára.

Most megmutatjuk az egyik legegyszerűbb és nagyon mutatós verziót.

Masnis frizura

Nem csak hajcsattal tehetsz masnit a hajadba: a tincseidet is formázhatod úgy, hogy egy cuki dísz jöjjön ki belőle. Ehhez legalább középhosszú haj kell, de ha ez megvan, nem lesz nehéz dolgod.

Válaszd le a hajad felső részét, és kösd lófarokba hátul. Vegyél le a copf tetejéből egy ujjnyi vastag tincset, és tűzd előre, hogy ne zavarjon. Ha szeretnéd, besütheted a masni végeit: szedd ketté a farkat középen, és göndörítsd be a tincseket. Ez a választék maradjon is meg, és az egyiket tűzd el, mert még nem lesz rá szükség.

A tincset, amivel dolgozol, tupírozd meg egy kicsit a hajgumihoz közel lévő résznél. Ezután hajtsd be saját maga alá úgy, hogy létrejöjjön a masni egyik fele, valamint hagyj ki egy kis hajat a szárának is. Hullámcsattal tűzd meg az alsó, láthatatlan részt.

Ismételd meg ezt a műveletet a copf másik, eltűzött részével is. Ha megvagy, fogd a legelőször feltűzött, ujjnyi vastag tincset, és húzd a masni közepére, majd rögzítsd hullámcsattal. Fújd be az egész frizurát hajlakkal, hogy ne csússzon szét.

  • Megosztás:
hirdetés