A körömtrend nem csak az évszakokkal változik, csakúgy, mint a divat, évről évre más körömminta vagy szín számít sikkesnek. Úgy tűnik, a nagyobb divatmárkák már a szépségipar ezen területén is hódítanak, a márkás körömminta ugyanis egyre több kifutón bukkan fel manapság.

hirdetés

 

A luxusdivatházak mind a fotókon, mind pedig a kifutón rendszerint igyekeznek minden apró részletet egyedivé formálni, és ez a modellek manikűrjére is vonatkozik. A Gucci például bizonyos reklámképein gondosan ügyelt arra, hogy a márka neve a körömfestésben is észrevehetően megjelenjen.

 

A márkás körömminta lesz az új trend?

A divatrajongók olyannyira szerették a kifutón és a divatfotókon is megjelenő matricákat, hogy a márka külföldön már piacra dobott egy limitált kiadású alap-matricakészletet, amivel könnyedén a körmökre varázsolható a kedvelt logó.

Az új trend otthon is elkészíthető, legyen szó bármilyen luxusmárkáról, házilag is megoldható, hogy a körmökön is megjelenjen a divatházra jellegzetes minta. Érdemes óvatosan bánni a színekkel és a mintázattal is, hiszen a végeredmény könnyedén lehet túlzó és kifejezetten feltűnő.

 

Azonban igazán ízléses formában is megjeleníthetők a márkák, ezzel garantáltan extrém megjelenést kölcsönözve. A márkás körömminta akkor mutat igazán jól, ha egy azzal megegyező darabbal kombináljuk.

Akinek nincs megfelelő kézügyessége ahhoz, hogy otthon próbálkozzon az új trend megjelenítésével, ne essen kétségbe, hiszen körömmatrica segítségével pár pillanat alatt felvarázsolható a kedvenc logó. Nem is szükséges hozzá műköröm vagy géllakk, az egyszerű körömlakkra is felragasztható, miután az megszáradt.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés