Amit ez a lány művel a hajával, már nem is szimpla frizurakészítés, hanem hajművészet. Ő maga sem gondolta, hogy alig egy hét leforgása alatt több millióan kattintanak rá a videójára.

Camelia Katoozian két dologgal is kitűnik a többi szépségblogger közül: hihetetlenül vastag szálú, dús hajkoronája van, amivel úgy tud bánni, hogy attól sokaknak leesik az álla. Legutóbbi, frizurakészítést bemutató videójában egy bonyolult hajfonási módszerrel sokkolta követőit, amit olyan játszi könnyedséggel ad elő, mintha az bárkinek sikerülhetne, egyetlen csettintésre.

Először is, végig mosolyog, miközben egy percre sem csúsznak ki uralma alól a tincsek. Számunkra már ez is csodálatra méltó. Másodszor pedig, a hét tincsből összefont frizurát utánozza le egy nem kevésbé bonyolult, de mégis követhetőbb technikával, melynek eredménye hasonló, mintha sok-sok részre osztaná fel a haját, majd a kis fonatokat egy nagy copfba fonná össze. Leírni kissé kacifántos lenne, hogy tulajdonképpen mit is művel a hajzuhatagával ez a lány, a szemléltető videó segítségével azonban sokkal követhetőbbek a mozdulatai.

  • Megosztás: