Nem túlzás azt állítani, hogy sokan évtizedeket vártak arra, hogy a The Body Shop termékeiért ne kelljen minimum Bécsig zarándokolni, vagy még távolabb élő barátokon és rokonokon keresztül beszerezni a finom angol kozmetikumokat. Már beszámoltunk arról, hogy érkezik Magyarországra a márka, azonban tegnap teljes valójában is megcsodáltam a boltot a sajtónapon.

Csak óvatosan közelítsetek!

A bolt az Aréna Pláza földszintjén van, kellemesen tágas, ami sok nyugati The Body Shop üzletről nem mondható el. Itthon is kapható a teljes termékskála, a nagy kedvenc testvajaktól kezdve a hajápoló és

babakényeztető finomságokon át a sminkekig, de, aki szereti magát kényeztetni, az megtalálja magának a megfelelő nyugtató vagy éppen élénkítő wellness-készítményt. A márka számára fontos a környezettudatosság, és az, hogy ne kizsákmányolás útján jussanak a kozmetikumokban felhasznált alapanyagokhoz, a boltban tájékozódhatsz is, hogy mi honnan érkezett.

A legnagyobb sláger jelenleg a csokoládés testápolócsalád, melyben tusfürdő, testvaj, testápoló és testradír is található. Az illata egészen csodálatos, valóban csokoládés, az ember legszívesebben behabzsolná az adott terméket, de sokkal jobban jár, ha inkább a bőrét kényezteti velük.

A boltban sminktanácsadással is várják az érdeklődőket, illetve nyitási akció gyanánt 5 ezer forint felett egy mini testvaj az ajándék. Az üzletvezető elárulta, hogy folyamatosan lesznek akciók, ahogy azt már külföldön megszokhatták a vásárlók, később pedig webshop indítását is tervezik.

Kis csalódás

Sajnos a gyönyörű bolton és a kedves kiszolgáláson túl kis csalódás ért az árakat látva. Már régóta figyelem, hogy a külföldön középkategóriás termékek itthon igencsak drágák, és sajnos ez alól a The Body Shop sem kivétel. Hogy egy emblematikus terméket nézzünk, egy testvaj itthon 4980 forint, Angliában átszámítva 4250 forint. Úgy gondolom, jobb lett volna egy picit a magyar pénztárcához igazítani az árakat, úgy könnyebb lett volna meggyőzni azokat, akik eddig nem ismerték az egyébként kitűnő minőségű és csodás hatású kozmetikumokat.

  • Megosztás: