Van, hogy a kevesebb néha több, és nem is gondolnánk, milyen egyszerű stílustrükk is elég ahhoz, hogy sikkes legyen az ember megjelenése. Idén szerencsére a minimalizmus kerül előtérbe, mind a smink, mind a frizura terén. Utóbbi esetében a pofonegyszerű lófarok uralja a terepet.

A lófarok az év egyik kedvenc frizurája

Bár a lófarok első blikkre az unalmas és a mindenki ezt viseli kategóriába sorolható, ennek nem feltétlenül kell így lennie. Egy kis fantáziával, vagy az internet segítségével remek ötleteket kaphatunk, miként lehet változatosan elkészíteni ezt a frizurát.

Az alábbi videóban hoztunk mindjárt három ötletet a lófarok sikkes és igazán nőies elkészítésére, amiket ha van picit több időd hétköznap is, de egy elegánsabb eseményre mindenképpen bevethetsz. Az első frizura nagyon egyszerű és modern hatású, a második egy picivel bonyolultabb, az elkészítéséhez kötélfonó tudásra is szükség van. A harmadik ismét egy egyszerűbb fazon, ami nagyon mutatós és elegáns.

Összességében tíz-tizenöt perc alatt kipipálhatod ezeket a frizurákat, az elismerő pillantásokat viszont egész nap kapni fogod. Milyen szerencse, hogy a lófarok nagyon divatos idén, hiszen bármi kihozható belőle.

 

Főkép: Getty Images/Edward Berthelot.

  • Megosztás:
hirdetés