Az idei év eddigi cipő- és ékszertrendjei után nem gondoltuk volna, hogy 2020-ban egyszerű dolgok is divatosak lehetnek, de úgy tűnik, kellemesen kell csalódnunk. Egy darabig legalábbis az egyszerű frizurák fognak hódítani.

Az év trendi frizurái a konty és a lófarok

A New-York-i divathét, kiegészítők és smink tekintetében nagyon meghatározó volt, és a sorba a frizurák is becsatlakoznak. Ám csakúgy, mint a sminkek esetében, itt sem kell bonyolult dologra gondolni: idén a konty és a lófarok fog hódítani.

Ennél egyszerűbben nem is lehetne megoldani a reggeli készülődést, úgyhogy mindenképpen örülünk, hogy ez a két frizura lesz a legdivatosabb. Mindkét esetben szorosan a tarkónál kell összefogni a hajat, a lófarok esetében a középen elválasztott, szögegyenes haj a preferált verzió.

Nemcsak a kifutón, de az influencerek körében is nagy sikere van már most, ami egyáltalán nem meglepő. Gyors, elegáns frizurák, amiknek az egyszerűségében van a nagyszerűsége. Egyébként a legújabb szépségtrenddel kéz a kézben járnak ezek a frizurák, úgyhogy ha extra divatos akarsz lenni, dobj fel egy vörös rúzst is a kontyhoz, lófarokhoz.

Képek: Getty Images/Jeremy Moeller, Christian Vierig, Edward Berthelot.

  • Megosztás:
hirdetés