Mindenki ismeri azt az érzést, amikor elkezd lepattogni a körömlakk, de a lustaságnak vagy a mód hiánynak alávetve magunkat, úgy hagyjuk, ahogy van, és inkább a kínos takargatást választjuk a lemosás helyett. Hogy jó hír-e vagy sem, arról lehet vitatkozni, de 2020-ban úgy néz ki, a lekopott körömlakk egyáltalán nem lesz ciki.

hirdetés

A lekopott körömlakk idén már nem ciki

Mint oly sok meghökkentő idei trendújdonságra, erre is a New-York-i divathéten derült fény a Khaite kifutóján, ahol nem kis meglepetést keltett a lekopott, fekete körömlakkok látványa. A körmök felelőse a koreai születésű, de közel harminc éve New-York-ban élő Jin Soon Choi, aki az egyik legmenőbb manikűrösnek számít a világon.

A kissé drasztikus manikűr a Khaite kifutóján egészen meglepő Jin Soon-tól, hiszen általában egyszerű és elegáns manikat készít. Elmondása szerint „ez a valóság”, amivel tényleg nem tudunk vitatkozni. De, hogy mindez divatos is legyen, az már kérdőjeles. A valóságon kívül, a körmöket a grunge stílus ihlette, amit vagány lazaság és az önkifejezés abszolút hatalma jellemez.

A manikhoz sajátmárkás lakkját használta két rétegben, majd egyszerűen letörölte a felesleget. A jó hír, hogy ezért a manikűrért a kisujjunkat sem kell mozdítani, előbb vagy utóbb elérjük a hatást az előbbi macera nélkül is.

Főkép: Getty Images/Peter White.

  • Megosztás:
hirdetés