A nyári párában, melegben könnyen csapzott külsőt ölthet a hosszú haj, de bizonyára sokan azt sem szeretik, ha beizzad a nyakuk a szabadon engedett sörényük alatt. Amennyiben egy kis változatosságra vágysz a lófarok és a hajfonat gyakori elsütése után, érdemes szert tenned az újra divatossá vált hajtűkre, de valójában már egy alapkészlettel – hullámcsatokkal és hajgumival – is belevághatsz a kontykészítésbe.

Nem kell hajszobrászati remekművekben gondolkodnod, hiszen idén a zilált, szélfútta frizurának jött el az ideje. A strandra egyébként is felesleges feszes, rendezett kontyot rittyenteni, mert úgysem marad meg tökéletes állapotában egész nap, ráadásul pár perc után elviselhetetlenül kényelmetlenné válhat a viselése. Inkább a könnyedebb, romantikus frizurák közül válogass, melyek esetében cseppet sem jelent tragédiát, ha egy-két rakoncátlan tincs elkallódik a többitől.

A képek között egyszerűbb és fifikásabb kontyverziókra egyaránt rábukkanhatsz, melyekből ötleteket meríthetsz. Némelyik könnyen és gyorsan elkészíthető, de van, amelyikhez kell egy kis kézügyesség és rutin, illetve zavartalan szabadidő.

  • Megosztás:
hirdetés