A csipkés körmök remekül néznek ki: úgy tűnhet miattuk, hogy egy Leonardo veszett el az emberben, pedig nem kell hozzá különösebb kézügyesség, ugyanis az összes matricás technikával került a körmökre. A mintától és a színtől függően lehet diszkrét és feltűnő is, és teheted akár csak az egyik körömre is.

Finom minták

A matricás technika nem túl nehéz, és az eredmény elképesztően szép lesz. Tulajdonképpen nincs másra szükség, mint egy adag körömmatricára, egy alapszínre és egy színtelen fixáló lakkra, esetleg egy csipeszre, hogy szépen leszedhesd a matricákat.

Matricát a neten rendelhetsz magadnak: nail sticker vagy decal néven keresd angolul. Előbbit ragasztani kell, utóbbi a lemosható tetoválások elvén működik.

Az eredmény annál látványosabb, minél jobban elüt a minta és a lakk színe egymástól. Itt csipkeszerű mintákat mutattunk be, de természetesen számtalan típus kapható Hello Kittytől a pávatollig.

Mindkét esetben előbb meg kell várni, hogy a lakkréteg tökéletesen megszáradjon, majd ezután applikálni a mintát. Végül pedig színtelen lakkal kell fixálni.

A következő videókon megnézheted pontosan, hogyan is kell csinálni. Ezen a linken a ragasztós technikát ismerheted meg. Ezen a linken pedig a tetoválósat.

  • Megosztás:
hirdetés