Végre megjött a nyár, így nemcsak a lenge, vidám ruhák, de a sminktermékek is felveszik a szezon hangulatát. Ilyenkor mindenki igyekszik az évszak színeit becsempészni a szettjébe, amit egy szépen manikűrözött kéz vagy éppen láb tud még ütősebbé tenni.

A szezon kedvenc színei között megtalálunk mindent, amiről a nyár jut elsőként az eszünkbe, a változatosságnak köszönhetően pedig mindenki megtalálja a stílusához illőt.

Nagyon stílusosak a vörös különböző árnyalatai, így a tűzvöröstől a cseresznyepiroson át a pinkes rákvörösig jutunk. Az év kedvence, a Barbie-rózsaszín is előkelő helyen marad nyáron is. A ’90-es évek körömlakkfronton is meghatározó, a neonzöld és neonsárga színekkel biztosan nem maradunk észrevétlenek. A visszafogottabb, neutrális színeket kedvelők se csüggedjenek, ugyanis a homokszín és a pasztellkék is nagyon divatos. Emellett nem feledkezhetünk meg a bronzszínekről sem, melyekkel még inkább fokozható a nyári hangulat.

Mivel a trendek terén már mindent szabad, nem kell a kézen és a lábon ugyanolyan színűnek lennie a lakknak. Sőt, így több kedvencedet is kipróbálhatod egyszerre, és különlegessé, bohókássá teheted a megjelenésedet!

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés