Egy nő számára a rossz haj rossz napot jelent, ám hosszú lobonc esetén könnyen megoldható a vészhelyzet egy pofás kis konttyal. A feltűzött haj praktikus a nyári melegben, ugyanakkor nőiesebbé varázsolja a megjelenést.

A balerinakonty olyan aduász, melyet bármikor elsüthetsz: strandon, buliban, ballagáson és esküvőn is helyénvaló hajviselet, ráadásul nem olyan kacifántos az elkészítése, hogy rögtön fodrászhoz kelljen vele rohannod. Profi kézügyesség hiányában is könnyen összedobhatod otthon, egy kis gyakorlással pedig akár öt perc alatt végezhetsz vele.

Egyszerű konty zoknival

Bármilyen furcsán hangzik, egy régi zokni segítségével egyszerűen varázsolhatsz magadnak dús, tömör kontyot. Biztos láttál már drogériákban középen lyukas, fánk formájú, szőke, barna és fekete párnácskákat a hajcsatok között, melyeket nem tudtál mire vélni. Tulajdonképpen ezek az eszközök a hivatalos kontytömítések, de simán helyettesítheted őket egy vastag, hosszú zoknival, melynek levágod a talprészét.

Olyan színűt válassz, ami nagyjából összeolvad a hajad tónusával, és nem sejlik át a színe a feltekert tincsek alól. Szükséged lesz egy klasszikus és egy vékony nyelű fésűre, hajformázó krémre vagy fixáló waxra, hullámcsatokra, illetve egy leselejtezett zoknira, amit nem sajnálsz szétvágni.

A videóból pontosan kiderül, hogyan készíthetsz zoknival balerinakontyot: egy nagyon lelkes lány magyarázza és mutogatja el a lépéseket. A folyamat nyelvtudás nélkül is könnyen követhető, nem nagy ördöngösség leutánozni a mozzanatokat.

  • Megosztás:
hirdetés