Kim Kardashian irigyelni való hullámait ugyan mesterfodrászok készítik el, mégsem kell időpontot kérned a szalonban, ha szeretnéd a hírességet utánozni.

Egy hajsütővas, néhány csat és egy kis hajlakk segítségével könnyedén elkészítheted otthon is a szexis, leomló loknikat.

Így készítsd el!

Első lépésként fésüld ki alaposan a hajad, ne maradjon gubancos sehol, eközben pedig melegítsd fel a hajsütővasat. Alul válassz le egy réteget a hajadból, a többit tűzd fel, hogy ne legyen útban.

Fogj meg egy tincset, és tekerd fel a hajsütővasra, lehetőleg úgy, hogy a hajvégek se maradjanak ki: ez azért fontos, mert így sokkal lágyabb hatása lesz az egész frizurának. Körülbelül 10-12 másodpercig süsd a hajadat – vigyázz, nehogy megégesd -, majd engedd le.

Ha a tincsek kihűlnek, érdemes lehet őket csigában feltűzni, mert így a hajad jobban felveszi a hullámok szerkezetét.

Amikor az első leválasztott réteg megvan, engedj le egy újabb adagot, és ezt is süsd be tincsenként. Így haladj végig az egész frizurádon, végül középen válaszd ketté, ahogy Kim is szokta. Hajtsd le a fejedet, és közepes erősségű hajlakkal fixáld a tincseket, legvégül pedig igazítsd el őket rendesen.

  • Megosztás:
hirdetés