Katalin hercegné még csak másfél éve házasodott be a királyi családba, de ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy stílusikon váljon belőle. Vilmos herceg felesége tudja, hogyan öltözködjön, és a frizurája is mindig tökéletes. Érdemes ellesned a stílusát!

Laza, természetes hullámok

A hercegné hosszú hajából sokféle frizurát ki lehet hozni, ám ő a legtöbbször kiengedett, hullámos tincsekkel lép a nyilvánosság elé. Ez a stílus eleganciát és egyben egyszerűséget tükröz, és ugyanúgy megállja a helyét egy hétköznapi eseményen, mint a különleges alkalmakkor. Próbáld ki te is!

Első lépésként mosd meg a hajad, majd egy hajkefe segítségével, szárítás közben fésüld egészen simára. Ha teljesen megszáradt, válaszd négyfelé a hajtömegedet, és rögzítsd a tincseket egy csat segítségével.

Ezután az első részből vedd ki a csatot, és egy nagy átmérőjű hajsütővas segítségével kezdd el tincsenként besütni. Így folytasd a műveletet, míg az összes félrecsatolt tincs végére nem jutsz. Végezetül egy erős hajlakkal fújd át a frizurát, majd az ujjaiddal fésüld át a tincseidet, így sokkal természetesebbnek tűnik a végeredmény.

  • Megosztás:
hirdetés