Az ünnepi időszak általában újdonságokkal kecsegteti a nőket, hiszen a nagy márkák ilyenkor dobják piacra a limitált kiadású kollekcióikat. Karácsonyi kozmetikumok terén idén sincs hiány, és pár különleges összeállításra is bukkanhatunk, amelyek még a fa alá is tökéletesek!

Az őszi ínyencségek után ideje, hogy a fürdőszobánk polcát elfoglalják a valódi ünnepi kencék. A kedvenc márkáink idén is különleges termékekkel, csomagokkal jelentkeztek, amelyek szuper összetevőkben és mutatós csomagolásban egyaránt jeleskednek. Így, akkor sem fogunk csalódni, ha a papírt kicsomagolva ez vár majd a fa alatt.

A karácsonyi kozmetikumok teszik kényeztetővé a készülődést

A mesés kozmetikumokkal magunkat is meglephetjük, hiszen ki tudná jobban, hogy mire vágyunk. A kencék különleges illateleggyel teszik teljessé a kényeztetést, így a nap végi rutin igazi luxusélménnyé válik. A legtöbb terméket önállóan is megvásárolhatod, így, ha csupán egy részét szeretnéd az ajándékcsomag tartalmának, annak sincs akadálya.

A különleges tusfürdők, testápolók puhává varázsolják a bőrt, amire a téli hidegben nagy szükség van. Kellemes illatuknak köszönhetően a relexálásban is segítenek, így a nagy ünnep előtti hajtásból egy pár pillanatra fellélegezhetünk. Ám nemcsak tusfürdőket találhatsz az ünnepi csomagolásokban, hiszen hasznos arckrém-válogatásokkal, és a sminktermékekkel úgyszintén készültek a márkák.

Bár az ajándékok kiválasztása nem egyszerű feladat, most kicsit megkönnyítjük a döntést, mert összeválogattunk néhány igazán csalogató szépségcsomagot, amelyben a karácsonyi kollekciók legkülönlegesebb darabjai is megbújnak. Ám nem árt sietni, hiszen az ünnepek előtt a mutatós csomagok hamar elfogynak!

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés