A jégszőke hajszín hűvös, drámai árnyalatával csak kevesen mernek kísérletezni, a sztárok között viszont már sokan kipróbálták és azonnal szerelembe estek vele. Ha neked is csak egy kis bátorítás kell, hogy a következő festésnél ezt a színt válaszd, remek inspirációkat mutatunk. Amennyiben már ott motoszkál benned a drasztikus változtatásra való hajlam, tippjeink segítségedre lehetnek a tónus kiválasztásánál.

A jégszőke hajszín idén nagyon divatos

A jégszőke hamvas, szürkés árnyalata minden fazonhoz és hajhosszúsághoz passzol, ám, ha a festés procedúrájáról van szó, a szőkék előnyben vannak. Akinek sötét a haja, kissé hosszabb úton jut el ehhez a jeges csodához, de csupán egy szakavatott, megbízható fodrászra van szükség a tökéletes végeredmény eléréséhez.

Többféle megoldás közül választhatsz: vagy az egész hajad festeted be erre a színre, vagy egy ombre, esetleg balayage verziót választasz. Ebben kérd ki a szakértő fodrász segítségét, aki a szemöldök- és bőrszínedhez igazodva tud tanácsot adni, melyik változat mellett tedd le a voksod. A galériában mutatjuk, milyen fazonok és festési technikák közül inspirálódhatsz.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés