Isabella Rossellini a hatvanon túl is gyönyörű, ám a Lancôme arcaként gyakran kell teljes sminkben megjelennie, különösen, hogy bőrfiatalító termékeket reklámoz, amihez elengedhetetlen az üde megjelenés.

Isabella Rossellini finom arcbőrével simán meghazudtolja életkorát, talán csak a nyaka árulkodik arról, hogy már bőven túllépte a hatvanat. A színésznő és modell 28 éves korában lett a Lancôme szépségnagykövete, és még az is maradt több mint tíz éven át, majd egy hosszabb kihagyást követően, 62 évesen ismét elvállalta, hogy képviseli a márkát.

Mivel bőrfiatalító anti-age termékeket reklámoz a cégnek, a smink elengedhetetlen számára, hiszen az ő korában a bőr már tompának és fakónak tűnik festék nélkül, függetlenül attól, mennyire ráncos vagy sima. A smink támogatásával sokkal üdébbnek és frissebbnek tűnik Isabella Rossellini, pedig a videó jól visszaadja, milyen szofisztikált sminket kap Ingrid Bergman 66 éves lánya.

A végeredmény igazán meglepő: egy élénkebb, fiatalosabb, kisimultabb arcot látunk, mely nehezen összeegyeztethető egy majdnem hetvenéves nőével. A profi sminkes keze által lépésről lépésre nyomon követheted, hogyan készül el ez az elegáns smink, ami simán lecsal egy tízest a viselőjéről.

Kiemelt kép: Roy Rochlin/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés