A Lancôme nagyon megsérthette a színésznőt, amikor lecserélte egy fiatalabb modellre, mondván, hogy a kampányukhoz ő már egy picit idős. Később, 62 éves korában újra leszerződtette a cég.

Isabella Rossellini 28 évesen kezdett el modellként dolgozni a Lancôme kedvéért. A szépségmárka 14 évnyi sikeres fotózás és népszerű kampány után egyszer csak lecserélte a színésznőt, mert úgy vélte, hogy a reklámjaihoz már nem elég fiatal. Bár a szépségmárka sohasem bökte ki ezt a tényt kerek-perec, a színésznő szerint abban a korban a szépség és a fiatalság olyannyira összeforrt egymással, hogy a cég kénytelen volt úgy érezni, egy középkorú modellel nem hirdetheti a szépséget, mivel az csak a fiatalok kiváltsága.

Ingrid Bergman lánya a nyolcvanas évek elején mindent a Lancôme-nak áldozott be. Háttérbe szorította a filmezést, hogy modellkarrierjét egyengesse, hiszen a cég szép kis szerződést kínált fel számára, hosszú távra. Isabella Rosselinit meglepte és felháborította, hogy a cég lemondásra szólítja fel. Nem is fogadta el a javaslatukat, ezért a Lancôme elbocsátotta. Ám az igazi sokkhatás akkor érte az időközben nagymamává lett színésznőt, amikor a szépségmárka 2015-ben újra megkereste.

A mai igények és elvárások egészen mások a szépségiparban. Ma már a legtöbben úgy gondolják, a szépség nem lehet korfüggő, és bárki megőrizheti fiatalos vonásait. Attól, hogy nem értett egyet az álláspontjukkal, Isabella sohasem neheztelt a cégre. Bár nagyon meglepte, hogy ismét megkeresték, rövid mérlegelés után elvállalta a kampányarc szerepét. A 65 éves színésznő anti-age-termékeket reklámoz, de a nevükkel kapcsolatban volt egy kis kivetnivalója, amit azóta át is beszélt a szépségmárka vezetőségével.

  • Megosztás:
hirdetés