Csúcstechnológián alapuló lézeres szőrtelenítés, valamint vitalizáló, mélyhidratáló és liftinghatású arckezelések is igénybe vehetők Buda legújabb szépészeti üzletében, az Inglow esztétikai szalonban.

hirdetés

A szépészeti klinikákkal ellentétben az Inglow egy meghitt hangulatú kis szalon, ahol éppúgy megtalálhatóak az innovatív kozmetikai eljárások. A SHO BEACH-től nagyjából 100 méternyire helyezkedik el, így a szalonon kívül és belül is pihentető környezet várja az embert, amely kiszakítja a zajos külvilágból és a mindennapok mókuskerekéből, ehhez mégsem kell elhagyni a várost.

Kép: Inglow.

 

Az Inglow workshopján megtudtuk, a lézeres szőrtelenítés terén éppúgy tetten érhető a fejlődés, sokféle típusú gép és eljárás van, eltérő hatékonysággal, és a Candela Gentlemax Pro Alexandrit világelső a tartós eredményt kínáló technológiák között. Hogy miért? Arról is átfogó képet kaptunk, illetve megismerkedhettünk az Inglow szalon vezető kozmetikai márkájával, a német MBR márkával, amely egyfajta hidat képez a kozmetika és az orvostudomány határán.

Személyre szabott szolgáltatásokat vehetsz igénybe az Inglow esztétikai szalonban

A baráti, meghitt légkörű kis szalonban számos innovatív eljárás és manuális esztétikai kezelés közül lehet válogatni. Az egyik helyiségben a lézeres szőrtelenítés csodája zajlik, amely az elérhető módszerek közül a létező legtartósabb, leghatékonyabb technológiát kínálja. A másik szoba a bőrszépítő kezeléseknek ad teret.

Kép: Inglow.

 

A Candela Gentlemax Pro Alexandrit lézer előnye, hogy kevés kezelés is elegendő a tartós eredményhez, a szőrszálakat tápláló szőrtüszőre hat, amit nők és férfiak esetében egyaránt hatékonyan pusztít el. Az nd:YAG lézer pedig lehetővé teszi, hogy a legsötétebb bőrtípusok számára éppúgy eredményes legyen a kezelés, amit akár a nyári időszakban is igénybe lehet venni. A kezelések során optimális hűtéssel minimalizálják a fájdalmat, és mivel érintésmentesen zajlik a művelet, gélre sincs szükség.

A szalon megálmodója és ügyvezetője, Andreieva Elena, valamint Sipos Kata kozmetikus, aki több mint tíz éve foglalkozik esztétikával, az Inglow fő céljára is rámutatott. Hiánypótló kezelésekkel szeretnék hatékonyabbá és egyszerűbbé tenni a szépülést, így nem csak a tartós, lézeres szőrtelenítés terén, hanem az arckezelések esetében éppúgy nagy hangsúlyt fektetnek az innovatív eljárásokra.

Képek: Inglow.

 

Kétféle márkával találkozhatsz náluk, az egyik az Intraceuticals oxigénterápiás készülék, a másik az MBR, amely kiemelkedően hatékony és személyre szabott megoldást kínál bármilyen bőrtípussal, bőrproblémával érkező vendég számára.

Mire számíthatsz az Intraceuticals oxigénterápia során?

Ezzel a rendkívül hatékony eljárással non-invazív módon, magas nyomású oxigén segítségével jutnak be az aktív hatóanyagok a bőrbe. Az ausztrál márka szabadalma az úgynevezetett háromlépcsős hialuronsav-terápia, amely a kis molekulatömegű egységgel kezdi a kezelést, majd fokozatosan halad a közepes, végül a nagy molekulatömegű részecskék bőrbe juttatása felé – így érve el a kiemelkedően hatásos, azonnali, szemmel látható hatást.

Az intraceuticals kezelés relaxáló, pihentető élmény, amely mélyen hidratálja, valamint feltölti a fáradt vagy az öregedés jeleit mutató bőrt. Kitűnő megoldás prevencióként, illetve a már kialakult bőrelváltozásokat, finom vonalakat és a mélyebb ráncokat is hatékonyan kezeli.

MBR kezelések és termékek: kozmetika az orvostudomány határán

A szalon vezető kozmetikai márkája minden bőrtípusra külön ápolási metódust dolgozott ki, amelyek a szervezet önregenerációs folyamatait indítják be, bőrtípusonként más, magas minőségű alapanyagokból álló rendszerekkel, kivételesen magas hatóanyag-tartalommal és orvosi precizitással.

Képek: Inglow.

 

A német márka bőrgyógyászok, gyógyszerészek, és plasztikai sebészek közös munkája eredményeként jött létre, és valóban hidat képez az orvoslás és a kozmetika között.

Kemikáliáktól mentesen, kimagaslóan értékes összetevőivel gondosan ápolja a bőrt, elsődleges célja az öregedés lassítása, illetve a hámréteg egyensúlyának fenntartása. Az érzékeny bőr megnyugtatására ugyanúgy lehetőséget kínál. Az Inglow az MBR orvos-kozmetikumokkal kombinálja a manuális esztétikai kezeléseit.

Ízelítőként néhány kezeléstípus:

  • 50 perces Intraceuticals Rejuvenate kezelés érett bőrre hyaluron infúzióval – feltölt, mélyen hidratál, vitalizál, természetes ragyogást ad a bőrnek.
  • Intraceuticals Opulence kezelés napkárosodott bőrre és pigmentfoltokra, hyaluron infúzióval – az 50 perces kezelés mélyen hidratál, aktív hatóanyagokkal veszi fel a harcot a bőrt érő káros hatásokkal szemben.
  • MBR Deep Facial Tisztító kezelés kanállal – kíméletes tisztítás, regenerálás a problémás bőr számára 90 percben.
  • 30 perces MBR Fresh Up kezelés – expressz mélyhidratáló kezelés, értékes anti-ageing hatóanyagokkal.
  • 60 perces MBR Superfood Special kezelés – vitalizáló, feltöltő eljárás, amely kifejezetten jól jön az őszi hónapokban a bőr megerősítésére, feltöltésére.
  • 60 perces MBR Cytoline Vital kezelés – anti-ageing kezelés orvos-kozmetikumokkal, azonnal látható lifting- és volumenpótlással.

 

Kiemelt kép és cikkfotók: Inglow.

  • Megosztás:
hirdetés