Az önbarnítók egyre népszerűbbek, hiszen káros sugarak nélkül adnak színt a bőrnek. Ám sokan még mindig nem tudják helyesen alkalmazni, pedig könnyen elsajátítható a rutinja.

Bár régebben – amikor még gyerekcipőben járt az önbarnítás procedúrája – akadtak olyan testszínező termékek, melyek nem egyenletesen fedték be a bőrt, ma már egyre profibbak a cégek a fejlesztésüket illetően. Ha mégis foltos vagy csíkos eredményt kapsz, érdemes elgondolkodnod, hogy minden előkészületet végigzongoráztál-e a barnító folyamatot illetően.

Megfelelő előkészítés – szőrtelenítés, radírozás, hidratálás – nélkül könnyen előfordulhat, hogy egyik területen világosabb, a másikon sötétebb lesz a színfedés, ugyanis a megvastagodott bőrréteget másképp fogja be a krém.

Ezért nagyon fontos, hogy, mielőtt önbarnítót használsz, alaposan radírozd át a bőrödet, és minden olyan, kemikáliákkal járó szépségápolási műveletet vegyél előre, mely veszélyt jelenthet az új színedre. A hajfestés, a szőrtelenítés, sőt, még a manikűrözés is előzze meg az önbarnítást. A videóból további hasznos tippekre tehetsz szert egy bloggertől, aki tökélyre fejlesztette az önbarnítók használatát.

  • Megosztás:
hirdetés