Ha nem szeretnél megválni a hosszú tincseidtől, de alkalomadtán szívesen kipróbálnál egy új, rövidebb fazont, próbáld ki ezt a természetes hatású frizurát!

A színésznők gyakran folyamodnak trükkökhöz, ha egy film, vagy esemény kedvéért más hajfazonnal szeretnének mutatkozni a nagyérdemű előtt. Ilyenkor a paróka és póthaj viselésétől sem riadnak vissza, de amióta a frizuradivatban is egyre nagyobb hangsúly kerül a természetességre, új cselekhez folyamodnak.

A hosszú hajtömeget például könnyedén el lehet tüntetni rejtett hajtűkkel, ami egyáltalán nem feltűnő, ha laza hullámok dúsítják a frizurát. Így te is pillanatok alatt varázsolhatsz magadnak trendi bob fazont, mely tökéletes viselet lehet elegáns alkalmakra, amikor kicsit újítani kívánsz a külsődön, ám, mivel roppant egyszerű elkészíteni, a mindennapokban úgyszintén bármikor bevetheted.

Ha egy ideje már frizuraváltáson töröd a fejed, csak még nem vagy biztos abban, hogy bevállalod, ezzel a módszerrel letesztelheted, akarod-e igazán a rövidebb hajat, vagy kósza fellángolásról van szó. Fogj egy hajsütőt, készíts laza, lágy esésű loknikat, és a képen látható módon gumizd össze, majd tűzd fel a tarkódnál néhány hajtűvel.

  • Megosztás:
hirdetés