A szögegyenes haj trendjét felváltották a hullámos frizurák különböző változatai, melyeket többféle módon is elkészíthetsz.

Megmutatjuk a szezon legdivatosabb hullámait: ezek egyben a legegyszerűbb és leggyorsabb technikákkal készülnek, melyeket bárki el tud sajátítani.

Szupergyors hullámok

A következő technikával a félhosszú és hosszú hajba is percek alatt lágy, hosszan tartó hullámokat varázsolhatsz. Fújd be a tincseket hővédővel, és a tarkódnál válaszd ketté a hajad, majd csavard össze mindkét részét, és melegítsd át hajvasalóval az alábbi videón látható módon! Ha kihűlt a hajad, bontsd ki, és az ujjaiddal igazítsd meg, majd rögzítsd hajlakkal!

Kócos hullámok

Szintén kezdj hővédő készítménnyel, majd válassz le egy vastag tincset a hajadból, és a húzd végig rajta a hajvasalót. Azonban ezt ne úgy csináld, mintha sima frizurát készítenél: közben folyamatosan forgasd a vasalót fel és le! Ismételd ezt minden tincsnél, majd rögzítsd hajlakkal a frizurát. Hogy teljesen megértsd a technikát, nézd meg az alábbi videót!

Lusta frizura

Ha nincs kedved a hajsütővassal bíbelődni minden egyes tincsnél, de szeretnél cuki loknikat a hajadba, próbáld ki az alábbi módszert! Kösd lófarokba a hajad, miután befújtad hővédővel, majd válassz le tincseket a copfból, és süsd be őket! Lehetőleg vastag készüléket használj. Ha kész vagy, bontsd ki a hajad, rendezd el az ujjaiddal, és rögzítsd hajlakkal! Az alábbi videón megnézheted, hogyan készül a frizura.

  • Megosztás:
hirdetés