A hullámos haj nyáron nagyon népszerű, hiszen könnyed, laza, ugyanakkor nőies frizurát varázsolhat vele az ember egy szempillantás alatt.

A hullám többféle stílusban elkészíthető, így nagyon változatos önmagában viselve is. Idén tovább fokozták a hatását a stílusért felelős szakemberek, ugyanis fonatokkal is megbolondították. Ezzel a lépéssel ultranőies és bájos lesz a frizura összképe, és attól függően, milyen stílusú, és mennyi fonatot csempészünk a hajba, hercegnős vagy épp sellős hatást is elérhetünk.

A következő videóban előbbire láthattok példát, ahol a videó készítője holland fonással dobja fel az előzetesen begöndörített haját. A holland fonás a francia fordítottja, a különbség abban van, hogy itt nem egymás felett, hanem egymás alatt kell keresztezni a hajat.

A frizura lényege, hogy laza legyen, tehát nem kell szigorúan simára fonni a hajat, néhány szálat bátran ki lehet lazítani a fonásban. Kitűnő viselet a közelgő fesztiválszezonra, de esküvőre, nyári partira is tökéletes választás lehet.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés