Hajkímélő módon is készülhet hullámos frizura az extra egyenes, kevésbé engedelmes tincsekből, méghozzá egy faék egyszerűségű, puha eszköz segítségével.

hirdetés

Leginkább egy kedves textilpolipra emlékeztet az a hajhullámosító eszköz, mely lágy esésű loknikat ígér, mindenféle macera nélkül. Külsőre olyan, mintha házilag eszkábálták volna össze, de leszámítva a furcsa külcsínt, az ötlet zseniális.

Bár a kivitelezése és a használata roppant egyszerű, legalább olyan jól teljesít, mint a bonyolultabb ondoláló eljárások. Előnye pedig, hogy sokoldalúan használható, például attól függően, hogy tekerjük fel rá a tincseket, változó nagyságú és stílusú loknikat kaphatunk.

A mikroszálas anyag puhán körbeöleli a hajat, így nem töri el a végeket, mint egyes csavarók, és hőhatás nélkül is elkészülhet a frizura, mondjuk, alvás közben. A blogger itt egy húszperces frizurát mutat be az Octocurl hajformázó eszközével, amihez a hajszárító minimális használata ajánlott.

 

A termék egyébként megrendelhető az Amazon oldalán, de szerintünk megvarrni sem lehet nagy ördöngösség, ha valakinek akad otthon mikroszálas törlőkendője, egy használaton kívüli, pamut fejpántja és vékony nadrággumija. Az utóbbiból kis hurkokat kell készíteni a puha fejpántról lelógó, nyolc pár textilcsíkra, melyek megfogják a feltekert hajtincseket.

  • Megosztás:
hirdetés