A strandon is előkerülhet a fényképezőgép vagy a kamerás telefon, és akár hiszed, akár nem, mindenkiről lehet vállalható fotókat készíteni még fürdőruhában is.

Ehhez mindössze néhány trükkös pózt kell ismerned, amit azonnal felvehetsz, ha valaki fényképezni akar.

Az egyik láb előre

Ha állva szerepelsz a fotón, mindenképpen tedd az egyik lábfejedet előrébb a másiknál, és az sem árt, ha ugyanezzel a lábbal enyhén, alig észrevehetően rogyasztasz. Ez hosszabbnak mutatja a lábaidat, és megemeli, ívesebbnek mutatja a csípődet.

A vízben, oldalról

Ez a póz éppen csak annyit mutat, amennyit kell. Készítsétek a fotót körülbelül derékig érő vízben, a kamera legyen szemmagasságban, te pedig fordítsd oldalra a fejed, és nézz bele! Ha megemeled az alkarod, és megérinted vele a vállad, még több életet lehelhetsz a fotóba.

Ülve, a hátad mögül

Ha a fürdőruhád háta különleges, ideális lesz számodra ez a póz, de akkor is jó lehet, ha nem akarod megmutatni a hasad a fotón. Nem fontos, hogy hátranézz, de, ha szeretnél, mosolyogj a kamerába a vállad felett, és szólj a fotósnak, hogy egy kissé feljebb tartsa a telefont vagy a fényképezőgépet a fejed vonalánál – ettől karcsúbbnak tűnik a derekad és a csípőd.

  • Megosztás:
hirdetés